15 yeni Futbolcuyla sezonu açtık. Oydu, buydu, hazırlık maçlarıydı derken geldi çattı lig. Yapılan transferlere göre Sakaryasporumuz bu ligin tozunu atar dedik. Benim ve taraftarlarımızın görüşü de böyleydi. Bu transferlere bir de değerli teknik adam İsmail Ertekin eklenince hepimiz bir rahatladık. Onun da takımdan ümidi çoktu benim gibi. Lig arifesinde idmana gitti. Sporcularımızın tümünün performansı çok iyiydi.

Konya’ya gittik ardından ve zor da olsa 3 puanı koyduk cebimize geldik. Oynanan futbolun düzeleceğini düşündük. Ligin 2. haftasında güçlü Eyüpspor’u ağırladık. Eyüp’ün de bizim gibi kaliteli futbolcuları var. Beraberliği zor kurtardık diyebiliriz. Daha sonra 3.haftada Tarsus deplasmanına gittik.  Beklediğimiz düzelme burada da olmadı. Yine burada da 1 puanı zorla kurtardık. Bu karşılaşmanın ardından evimizde Kırklaelispor’u ağırladık. Yine vasat bir futbol ortaya koyduk. Doğru dürüst şut bile çekemedik.  Bu maçta 1 puanı kurtarmadık belki ama 3 puanı da hak etmedik. 4 haftada 6 puan kaybettik. Maalesef takımımızda istikrar yok. Oyuncuların bir silkelenmesi lazım.

Belki teknik ekip değişikliği erken olur ama böyle giderse bir değişiklik de kaçınılmaz gibi olur. İlle bir yerli hoca da bakacak olursa Hikmet Sevim olsun derim. Hiç olmadı iyi bir teknik adam bu takımı ayağa kaldırır. Fazla da karamsarlığa gerek yok. Başkan Cevat Ekşi gereğini yapar bu konuda.  Hem futbolcularla hem de teknik ekip ile toplantı yapar.

Şimdi önümüzde Vanspor maçı var. Bu karşılaşmadan beraberlik veya yenilgiyle ayrılmak bizi sıkıntıya sokar. Artık puan kaybetmememiz lazım. Takımımıza zorlu deplasmanda başarılar diliyorum. Umarım özlediğimiz Sakaryaspor Vanspor maçında sahada olur.