Lider Altay ligin ilk devresinde İzmir’de oynanan maçta Sakaryaspor’a yaptığı pislikleri unutmadık. Sadece evimizdeki maça kendimizi sakladık. Öncelikler yaklaşık 20 bini aşkın taraftarlarımıza maçın kazanılmasında büyük etki ettikleri için teşekkür ediyorum. Doksan dakika hiç susmadılar ve takımlarını çılgınlar gibi desteklediler. Bizim taraftarlarımız centilmen taraftarlardır ancak onların İzmir’de yaptıklarını da unutmadılar.

GELELİM MAÇA
Teknik Direktörümüz lider Altay’ı devirecek kadroyu sahaya sürdü. Futbolcu kardeşlerimiz de gerekeni en iyi şekilde yaptı. Bir de Beykan’la penaltı kaçırdık. Olsun.. 2-0 yenseydik ikili averaj bizde olacaktı ama nasip böyleymiş.

İLK DEVRE ALTAY’I TARTTIK
Maçın ilk devresinde Sakaryaspor’umuz Altay’ın kilosu kaç geliyor diye önce bir tarttı. Hep kontrollü oynadı. Bir gol yersek düşüncesiyle fazla yüklenmedi.  Aynı durumda Altay’da da vardı. Çünkü Altay avantajlıydı ve bizden 6 puan önde başladı maça. Maçı berabere bitirelim havasında top oynadılar istediklerine de ilk yarı kavuştular.

İKİNCİ YARIDA HAFİF GELDİ
Yeşil Siyahlı Temsilcimiz ikinci yarıda top tüfek Altay kalesine gol için yüklenirken Altay’a da pozisyon vermedi. Çünkü başta kalecimiz Ercüment olma üzere defansımız çok dikkatliydi. Saldırıyoruz bir türlü gol gelmiyordu. Bu arada taraftarlarımız da takımımızı adeta ateşliyordu. Engin Hoca’dan da Batuhan hamlesi gelince zaten ortalı yangın yerine döndü.  Sahneye çıkan Batuhan topa öyle güzel vurdu ki kaleci sadece seyretmekle kaldı. Bu gol Altay’ın bitiş fermanını hazırladı. Ardından Beykan penaltıyı değerlendiremedi ama zararı yok, 3 puan bizim oldu. Aslında son dakikalarda 3 farklıda öne geçebilirdik bazı pozisyonlarda paslar verilseydi.  Altay bu futbolla mı şampiyon olacak? Güleyim bari.. Sakaryaspor’umuz Altay’ı adeta rezil etti. Lider geldiler sonra da arkasına bakmadan gittiler.

Aldığımız bu galibiyet Nazilli yenilgisini unutturdu. Hem maçtan önce hem de maçtan sonra taraftarlarımız futbolcularımızı bağırlarına bastı. Sonuç ortada… Alınan anlamlı galibiyet için başta Teknik Direktörümüz Engin Korukır’ı, futbolcu kardeşlerimizi ve takımın 12 gücü olan büyük taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde deplasmanda oynayacağımız Karagümrükspor maçında başarılar diliyorum. Hoşça kalın, esen kalın..