Sakaryaspor zor deplasmandan puan çıkarmasını bilen takım oldu. Play Off’lara kalan ama lige direk çıkan rakipleri kaçıran bir takım olarak üzülüyorduk.

Sakaryaspor lig başından beri gidişatı güzle bir takım oldu. Birde kendi evimizde kayıp puanlar unutulmamalı ve telafi edilmeli. Sil baştan takım olmamıza rağmen kaynaşmamız başarılı bir şekle dönüştü.

Buradan alınan puan Sakaryaspor’a moral olurken Vanspor’u üzdü. 3 Puanla ayrılan bir ekip olsaydı kopmalar meydana gelecekti. Sakaryaspor buna izin vermedi ve motivasyonunu üst seviyelere çıkarttı.

Sakaryaspor 3 puanı hak eden bir maç çıkarttı ama her zaman fırsatlardan yararlanılamıyor ne yazık ki. Sporda şansın ve becerinin rolü devreye giriyor. Bir şekilde 2 puan kaybına rağmen kazanılan 1 puan ve bertaraf edilen bir uzak deplasman var.

Sil baştan takım olmanın ve çok sayıda transfer yapmanın da zorlukları var tabi ki. Tecrübeli teknik adamımız Ercümend Coşkundere bu işi kısa sürede çözmeye çalışıyor. Onun için Sakaryasporlu taraftarlar olarak Sevgi selini devam ettirmeliyiz. Teknik ekibinden yönetimine ve sporcularına kadar herkese destek vermeliyiz.

Naklen yayın işi kurallar ne şekilde ise halledilmelidir. Taraftarımız bunu çok istiyor. TV kanalının haricinde yeşil siyahlı yönetim de bu işe bir el atmalıdır.

Gönüllerde tabi ki 3 puan vardı ama karşıda da zorlu bir rakip vardı. Sakaryasor’un gücü bu rakibe yetebilecek güçte. Lig uzun maraton. Bu yıl bir üst lige çıkabilecek takım sayısı fazla gibi görünüyor. Hiçbir takım atı alıp Üsküdar’ı geçemeyecek.