İlimizin konaklama adına prestijini yükselten Elmas Garden Inn’in açılışının üzerinden bir yıl geçmiş…
Daha dün açılışını yapmış gibiyiz oysa…
Zaman su gibi akıp gidiyor, durdurmak kimin elinde…
İlimizin kredibilitesi yüksek, saygın ve başarılı işadamlarından Kenan Sakallıoğlu, sahibi olduğu otelin birinci yıldönümünde, dostları, müşterileri ve konuklarıyla birlikte olmak adına bir kokteyl düzenlemiş bulunuyor.
Yarın saat 19.00’da gerçekleşecek buluşma, sanırım renkli sahnelerin oluşmasını sağlayacak.
Açıldığı günden beri ilgi odağı haline gelen ve bu haliyle her geçen gün daha da beğenilen bir yatırım olarak hizmetini sürdüren Elmas Garden Inn Otel’e, bu anlamlı gün nedeniyle Bizim Bahçe’den “Orkideler” gönderelim istedik.
OLUR BÖYLE VAKALAR!
Geçen hafta sonunda “Ballıkaya Barajı yapımını 6-7 ay öteleyecek gibi görünen” sevimsiz bir haber yer aldı gazetemizin manşetinde...
İlin bir asırlık su ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip Ballıkaya projesi, ihaleye giren firmaların savaşına sahne oldu.
“İhale dışı kalan firmanın itirazını değerlendiren mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Bu durumda mahkemenin nihai kararını beklemekten gayri yapacak bir şey yok” diyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, endişe edilecek bir şey olmadığını, ihalelerde böyle durumlara sıkça rastlandığının, sonra başa dönüldüğünün altını çiziyordu.
Sadece ilimizin değil, bölgenin en büyük yatırımlarından biri olacağı gözüyle baktığımız Ballıkaya Barajı’nda işte böyle kısa süreli bir sıkıntı oluşmuş.
İstiyoruz ki süre kısa olsun ve inşaat başlasın.
“Olur böyle vakalar” deyip, bu dev projeyi bugünlere getiren ekip içerisinde yer alan herkese Bizim Bahçe’den “Kardelenler” gönderelim istedik.