AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kurudere’de vatandaşlarla buluştu. Onların sorunlarını dinleyen Yavuz, Ramazan ayı boyunca bütün ilçelerin tamamını dolaşmayı hedeflediğini belirtti.

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Karasu’ya bağlı Kurudere Beldesi’ni ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı tarafından belirlenen bir evde iftar yapan Yavuz daha sonra Yeşilköy’e giderek köy kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etti. Yeşilköy’e geçen sene seçim çalışmaları sırasında geldiğini belirten Milletvekili Yavuz, “Ben vekil seçildikten sonra buraya geleceğime söz vermiştim. O dönemde köylülerimizin bizden yapılmasını istediği bazı talepleri vardı. Bunların yerine gelmiş olduğunu görmek beni mutlu ediyor” dedi.

Beraberinde AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı’yla birlikte Kurudere Merkez Mahalle’ye geri dönen Milletvekili Yavuz burada bütün kahvehaneleri ve dükkanları ziyaret ederek vatandaşlarla konuştu. Onların sorunlarını dinleyen Yavuz’un sürekli not aldığı dikkat çekti. Teravih namazını da köyde kılan Yavuz daha sonra bir kahvehanede çay içti. Yavuz’un en çok karşılaştığı soru fındık fiyatlarıydı. Vatandaşlar ayrıca 2-B arazileriyle ilgili olarak karşılaştıkları sıkıntıları Milletvekili Yavuz’a anlattı. Yavuz, Ramazan ayı boyunca bütün ilçe ve beldeleri dolaşmayı hedeflediğini söyledi. Yavuz ve beraberindekiler gece yarısı Kurudere’den ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi