Vib Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, 2020’nin son aylarında sözü verdikleri yeni otobüsleri hizmete sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. “Yolcularımızın memnuniyeti bizim için çok önemli” diyen Başkan Akın “2+1 koltuklarla hizmet verdiğimiz araçlara ilerleyen süreçlerde yenilerini de ekleyeceğiz ve tüm yolculara güvenli ve huzurlu yolculuk deneyimleri yaşatacağız” diye konuştu.

ZORLUKLARA RAĞMEN HİZMETE DEVAM
Başkan Akın, yaptığı açıklamada; “Zorlu geçen pandemi sürecine rağmen biz ulaşım sektöründekiler yenilik yapmak zorundayız ve zoru başarmak adına yeni hizmetlere adım atıyor, müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tam manada zoru başardık diyemeyiz, zorlu bir süreçten geçtik ve pandemi şartları bu şekilde devam ederse ilerde daha zor zamanlar da yaşayacağız.”

SAĞLIKLI VE KONFORU ULAŞIM
“Fakat her şeye rağmen yolcularımız sağlıklı ve konforlu ulaşımı için biz Vib Turizm ailesi olarak elimizden gelen her türlü hizmeti vermeye hazırız. Bizimle seyahat eden her yolcumuz bizim için kıymetlidir ve onlara evinde bulduğu konforu sağlamak da görevimiz. Sefere çıkılmadan önce araçlarımızın hijyenik bakımları yapılmakta ve tüm koronavirüs önlemlerine uyulmaktadır.”

YENİ ROTALAR EKLENEBİLİR
Suat Akın açıklamasının son bölümünde şu ifadelere yer verdi; “Araçlarımızla çeşitli bölge ve illere hizmet veriyoruz. Ramazan’dan sonra normalleşme süreci beklediğimiz gibi giderse seferlerimize yeni rotalar eklemeyi hedefliyoruz. Burada, gurbette olan tüm vatandaşlara hizmet etmek isteriz. Bu amaçla da elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Hedefimiz Vib Turizm ile tüm Türkiye’ye hizmetlerimizi sunmak.”

Editör: Haber Merkezi