Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi (MÜSİAD)Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık ve Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Söz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Akgün Altuğ, "Genç ve dinamik bir yönetim ve meclisle birlikte Sakarya’ya hizmet edeceğiz. 10 bine yakın aktif üyesi ile şehrin tüm coğrafyasına yayılmış bir sivil toplum örgütüyüz. Meslek örgütü anlamında hizmet ediyoruz ancak toplumun her kesimine ulaşmamız sebebiyle de sivil toplum olma özelliğimiz de ön plana çıkıyor. Sosyal yaşama da müdahil olabiliyoruz. Kurumsal işbirliğimizi güçlendirerek birlikte doğru işlere imza atmayı arzu ediyoruz.” dedi
Başkan Altuğ konuşmasında ayrıca ilin ekonomisi ve ihracat potansiyeli ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak “İlimizde büyük firmalar dışında ciddi anlamda ihracat yapan firmalarımız yeterli değil. KOBİ vasfında küçük firmaları ihracata yönlendirmeyi, rol modellerle desteklemeyi hedefliyoruz. Ekonominin gelişmesi için üretmenin olmazsa olmaz bir unsur olduğuna inanıyoruz. Sanayi ve zirai anlamda üretme gerekliliğinin bilincindeyiz. Bu doğrultuda üyelerimizin üreten, büyüyen firmalar olması doğrultusunda faaliyetler yürütmeyi hedefliyoruz. İşletmelerimizi canlandırmak, gerek üretim gerek ihtiyaçlarının belirlenmesi anlamında yol haritalarımızı belirleyerek planlı bir şekilde ilerlemeyi amaçlıyoruz. “diye konuştu.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi (MÜSİAD)Başkanı Yaşar Coşkun, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık da SATSO’nun yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Konukların ortak temennisi SATSO ile başarılı ve süreklilik arz eden projelere imza atmak ve işbirliği içerisinde çalışmak oldu.

Editör: Haber Merkezi