TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Türkiye’nin en başarılı dinlenme tesisleri ve en başarılı inovasyon yapan firması olarak 54’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Tunatan Grup, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Shell 2018 değerlendirmesinde gizli müşteriler ve genel müdürlük denetimlerindeki tüm maddelerden 100 tam puan alması ve hedef satışlarının üstüne çıkması Tunatan Grup’a Türkiye şampiyonluğunu getirdi.

BİR İLKE İMZA ATTI
Shell kuruluşundan bu yana Türkiye’de ilk defa çoklu ve tekli istasyon kategorilerinde iki şampiyonluk kazanarak bir ilki gerçekleştiren Tunatan aynı zamanda Shell Türkiye’de 3 yıl arka arkaya birincilik alarak ayrıca bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu. Tunatan bu başarısıyla Sidney’de Haziran ayında düzenlenecek yarışmada dünya birinciliği için Türkiye temsilcisi olarak yarışmaya hak kazanmış oldu.

BAŞARIYA ÖDÜL
Böylece Sakarya’nın yerli ve yerel ulusal markası Tunatan Grup, uluslararası arenada da var olma mücadelesindeki yerini alıyor. Tunatan Grup ödülünü Shell Genel Müdürlük nezdindeki tüm yöneticilerin katılımı ile tesislerde düzenlen çifte törenle şampiyonluk kupası Burak Tan, Mutlu Yıldız ve takım arkadaşlarına takdim edildi.

HAKLI ŞAMPİYONLUK
Shell Genel müdürü Murat Birgül; “Dünya kalite markası Shell vizyonu ile Tunatan vizyonu bire bir örtüşüyor. Çok haklı bir şampiyonluk oldu. Kurumsal yapısı ve mesleğe duyulan tutku şampiyonluk getirdi. Kendilerini tebrik ediyor ve Sidney’den başarı ile dönmelerini arzu ediyoruz.”

“ÇOK EMEK VERİYORUZ”
Tunatan Grup Başkanı Tuna Tan ise; “Çok emek veriyoruz. Yol boyu tesislerimizde 7/24 kaliteli ve en iyiyi sunma gayreti içindeyiz. Yol boyundaki iki tesislerimizin de Shell olması ayrıca bize güç veriyor. 2018 yılı satışlar bakımından da litre bazında yüzde 35 artırarak zor olanı başardık. İnşallah Sidney’den bir dünya şampiyonluğu ile ülkemize dönmek en büyük arzumuz… Ekip ruhunu en güzel şekilde yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gözel bir iş çıkarıp haklı bir başarıya imza atıldı. Çalışmalarımız ve yatırımlarımız aynı kararlılıkla devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi