1980 yılında Aydın’da ilk mağazası ile “Burada Gülümseme Hizmet Eder” ve “sıcak sıcak taptaze” ilkesi ile yola çıkan Tuğba Kuruyemiş 93. mağazasını bugün (1 Mart) yapılan törenle Adapazarı’nda açtı

PANDEMİYE RAĞMEN 400 EK İSTİHDAM

Tuğba Kuruyemiş Bölge Direktörü Nurullah Demirtaş, “Türkiye genelinde 93. Mağazamızı Sakarya’da açmanın mutluluğu içerisindeyiz. 2020 Mart ayında tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci içinde son 1 yılda 9 yeni mağaza açarak fabrikamızda 250, Mağazalarımızda ise 150 kişiyi daha bünyemize kazandırarak pandemi döneminde oluşan işsizliğe de işletmemiz olarak karşı durmaya çalıştık. Tuğba Kuruyemiş in böylece 2021 yılı Mart Ayı itibariyle bünyesinde çalışan toplam personel sayısını 1100’ün üzerine çıkarmıştır.”

FABRİKADAN TAPTAZE SEVKİYAT

Tuğba Kuruyemiş Bölge Direktörü Nurullah Demirtaş; “Aydın’da yaklaşık 35.000 metrekarelik fabrikalarımızda üretim ekibimiz ile ürünlerimizi en üst düzey kalite anlayışı ile üretip tüm mağazalarımıza taptaze olarak sevk ediyoruz. Kuruyemişten baharata, lokumdan el yapımı dolgu çikolataya kadar ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilerek mağazalarımızda müşterilerimize ulaşması sağlanmaktadır.”

ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ LEZZETLER

Tuğba Kuruyemiş Bölge Direktörü Nurullah Demirtaş, 2019 yılında fıstık ezmesi 2020 yılında fındık ezmesi ürünleri ile Belçika’nın Brüksel şehrinde yapılan üstün lezzetli ürünler yarışmasından ödüller ile dönmenin ve bu ödüllü ürünler sayesinde yaratılan ek istihdamlarında mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

YENİ MAĞAZALAR YOLDA

Demirtaş şöyle devam etti; “Son 1 yılda açılan 9 yeni mağazamıza ek olarak Sakarya mağazamız ile uzun zamandır bizi bekleyen Sakarya halkıyla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 10 Mart Çarşamba günü İzmir-Menderes mağazamızın da açılışını yaparak pandemi döneminde 10. mağazamızı toplamda ise 94. mağazamızı açarak süreçte oluşan işsizliğe karşı işletmemiz ve çalışanlarımız İle açtığımız mücadele de bir adım daha atmış olacağız.”

Editör: Haber Merkezi