Taksitle araba almak isteyen herkes, herhangi bir ödeme zorluğu yaşamadan araç sahibi olabilmektedir. Aracın tutarı, sıfır olup olmadığı gibi durumlara bakılmaksızın; araç sahibi olmak isteyenlere kolay ödeme yöntemleri sunulmaktadır. Peşinat, ara ödeme, faiz ve vade farkı gibi zorunlulukların olmamasının yanı sıra; ödeme planını da kişi kendisi belirleyebilmektedir. Bunun için Birarabam gibi tasarruf yöntemleri sunan şirketlerin paketlerine dahil olunması gerekmektedir. Uzun yıllardır birçok insanı ev ve araba sahibi yapmış olan bu tasarruf yöntemleri; artık güvenilirliklerini kanıtlamış bulunmaktadır. Bir sonraki ayın taksitini düşünmeden, ödeme zorluğu çekildiğinde de taksitleri dondurarak ve sonrasında kaldığı yerden devam ederek herkes araba sahibi olabilmektedir.

Taksitle Araba Alma Yöntemleri Nelerdir?

Taksitle araba almak isteyenlerin iki seçeneği bulunmaktadır. Banka kredisi çekerek, her ay banka kredisinin taksitlerini ödeyebilmektedirler. İkinci seçenek ise; Birarabam gibi şirketler aracılığı ile her ay taksit ödeyerek araç almaktır. İki seçenek arasındaki farka bakıldığında; banka kredisi çekenler, faiz ve vade farkı ödemeleri yapmak durumunda kalmaktadırlar. Ayrıca belirli bir oranda peşinat ödemeleri gerekmektedir. Alacakları arabanın değeri kadar kredi çekememektedirler. Ancak Birarabam gibi tasarruf paketleri sunan şirketleri tercih edenler; alacakları aracın ekspertiz değeri kadar tutarı taksit ile geri ödemektedirler. Üstelik taksit tutarlarını, vade sayılarını kendileri belirlemektedirler. İkinci el veya sıfır araba almaları herhangi bir problem yaratmadığı gibi kredi notlarına da bakılmamaktadır.

Bütçe Sarsılmadan Taksitle Araba Almak

Araba almak isteyenlerin kenarda birikmiş bir paraları ve maddi durumları çok iyi olmasa bile araba alabilmeleri mümkündür. Böyle durumlarda devreye Birarabam gibi tasarruf şirketleri girmektedir. Aylık kira ödemesi yapar gibi oldukça düşük meblağlarda ödeme yaparak araba sahibi olunabilmektedir. Bu sayede bütçelerini aşan bir tutarda arabayı bile herhangi bir zorlanma yaşamadan alabilmeleri mümkün olmaktadır. Tasarruf yöntemi ile araba alacak olanlar; çekiliş sistemi ile veya esnek ödeme seçenekleri ile aracı almak istedikleri yöntemi seçebilmektedirler. Alınan aracın hem ucuza mal edilmesi hem de borcunu erken bitirme fırsatının olması ile tasarruf yöntemleri oldukça avantajlı olmaktadır.

Editör: Haber Merkezi