'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesine girme başarısı gösteren STB üyesi firmalara plaket töreninde konuşan Başkan Sarı; “Global rekabette finans imkanlarımızın eşit olmadığı düşünülürse, bu başarının önemi ve değeri daha iyi anlaşılacak

Sakarya Ticaret Borsası (STB) 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2018” araştırmasında listeye girme başarısı gösteren Borsa Üyesi firmalara plaket töreni düzenledi. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; “Türkiye’nin İkinci 500 firması arasına girerek göğsümüzü kabartan firmalarımızla ne kadar övünsek azdır. Özellikle de bu firmalardan üçünün borsamız üyesi olması, bizleri ayrıca gururlandırmıştır. 2018 Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasını bir bütün olarak değerlendirdiğimizde; sonuçlar, sanayicimizin en zor faaliyet koşullarında dahi ülkemize karşı olan sorumluluklarını fedakârca yerine getirdiklerini ortaya koymaktadır. Bu global rekabette maalesef elimizdeki finans imkanlarımızın eşit şartlarda olmadığı düşünülürse, bu başarının önemi, değeri ve anlamı daha iyi anlaşılacaktır.”

----

GURURLANDIRDILAR
Başkan Sarı; “Üyelerimizin başarıları ile gururlandık. Kurulduğumuz günden itibaren bizimle beraber olan üyelerimiz bizim için çok özel anlamlar ifade etmektedir. Yaşanan tüm zorluklara rağmen, yatırımlarıyla iş ve aş üreterek Türkiye’nin ve Türkiye ekonomisinin yanında olduğunu gösteren sanayicilerimize bu kıymetli çabaları için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

----

BAŞARILI FİRMALAR
Başkan Adem Sarının ardından kısa bir konuşma yapan İlyas Sarı, Yunus Emre Güllü ve Muzaffer Güneş bilgiye ve teknolojiye yatırım yapan, Ar-Ge çalışmalarına gereken önemi veren firmaların elde ettiği başarıların her zaman kalıcı olacağını söyledi. İlyas Sarı, yıllarca özenle sürdürülen çalışmalar sonucu başarıya ulaştıklarını ifade ederek, şehrimiz için üretmeye, istihdama ve ekonomik gelişime katkı sağlayamaya devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Sarı’nın konuşmasını tamamlamasının ardından plaket törenine geçildi. İSO İkinci 500 listesine giren firmalar için hazırlanan plaketler; Özgüllü Süt Ltd.Şti. adına Yunus Emre Güllü’ye, Güneşoğlu Süt Gıd.San.Aş. adına Muzaffer Güneş’e, Sarılar Dış Tic.Ltd.Şti. adına İlyas Sarı’ya; Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi