SATSO bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların çalışmaları, projeleri ve planlanan faaliyetleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldığı toplantıda ayrıca istihdam seferberliği konusunda da komisyon başkanlarına bilgi verildi.
Toplantıya İhtisas Komisyonlarından; Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Oktay Topçu Mevzuat Komisyonu Başkanı, Hayrettin Kovacıoğlu Kültür Komisyonu Başkanı Oğuzhan Durak, Yayın Komisyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim, Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz; Sektörel komisyonlardan ise Sanayii Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkan Yardımcısı Emre Salihoğlu, Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Tarık Özbay, Çevre Ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Mehmet Tuncer Acan katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların ve kurulların çalışmalarının Odanın tanıtımı anlamında büyük önem taşıdığını ifade etti. Başkan Altuğ konuşmasında “Biz SATSO ailesi olarak tüm hizmet birimlerimizle daha güçlü bir Sakarya daha üretken bir iş dünyası için gayret ederken komitelerimiz, komisyonlarımız ve kurullarımız da kendi sorumluluk alanlarında bizlere destek olmaya devam ediyor. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Komisyonlarımız, kendi bünyelerinde yaptıkları sektörel çalışmaların yanı sıra, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı çalışmaları ve yürüttüğü projeleri de en doğru biçimde tanıtmak konusunda etkin rol oynamalıdırlar. Üyelerimizin aktif bir şekilde SATSO hizmetlerinden faydalanmaları ve talepkar olabilmeleri anlamında komisyonlarımızın paydaşlığı çok önemli. Her bir komisyonumuz bizlerin yaptığı gibi üyelerimizle dirsek temasında olarak onların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretiyor ve ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte çalışmalara imza atıyorlar. Biz biliyoruz ki sizlerin talepleri, beklentileri aslında üyelerimizin ihtiyaçlarıdır. Bu doğrultuda tüm çalışmalarınızı dikkatle incelemek ve projelerinizi hep birlikte hayata geçirmek üyelerimize dokunmak açısından çok değerli.” dedi.

SATSO ÇOK İŞ YAPAR
Meclis Başkanı Talip Kuriş ise SATSO’nun üyelere hizmet konusunda önemli bir kıyaslama kriteri ve marka haline geldiğine dikkat çekerek “SATSO Ne iş yapar? SATSO çok iş yapıyor. Yaptığı tüm çalışmalarla kısa orta ve uzun vadede üyelerinin menfaatine olacak çalışmalara imza atmaya çalışıyor. Sakarya’daki tüm kurumlar da bu çalışmalara kayıtsız değil tüm kurumlarla ortak Sakarya paydasında çalışmalarımıza heyecanla devam ediyoruz. Komisyonlarımız da bu çalışmalarımızda bizim yol arkadaşlarımızdır. Teşekkür ediyorum”  dedi.
Komisyon başkanları sektörel anlamda yaptıkları çalışmalar, üye talepleri doğrultusunda faaliyetleri, yapılması planlanan ve yürütülen projelerde gelinen aşamalar hakkında Yönetim Kurulu’na bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi