Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Chippin platformunu yöneten Tanı firması arasından sözleşme imzalanarak işbirliği protokol imzalandı. Protokol imza törenine Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  SATSO Ticareti Geliştirme Komisyon Başkanı Behlül Bayrak, Komisyon Üyeleri, Chippin firma yetkilileri iştirak etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Şifremiz54 kapsamında yürütülen ‘Alışverişini Kendi Şehrinden yap’ çalışmaları kapsamında Sakaryalı firmalarımızın markalarını firmalarını ulusal bir platformda tanıtmalarına imkan sağlayacak bu işbirliği çalışması ticaret erbabımıza olduğu gibi tüketiciye de sürekli fayda sağlayacak güzel bir uygulama olacak.

Mobil uygulama esaslı olan ve tüketicilerin arzu ettikleri ürün ve hizmetlere erişmelerini kolaylaştıran, onları bu amaçla destekleyen Chippin platformu ile Sakaryalı firmalar yerel markalarını tanıtma ve tüketicilere ulaşma kolaylığı bulacak. Alışverişlerde de şifremiz54 diyerek böyle ulusal bir uygulama ile yerel firmalarımızı tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Karşılıklı faydanın sağlanacağı bu uygulamaya üyelerimizin katılımını özellikle tavsiye ediyorum. İlimize, ticaret erbabımıza hayırlı olsun. ”

Firma yetkilileri ise kurumsal anlamda yapılan işbirliği sözleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Pek çok markada kampanya ve avantaj sunan, ödedikçe kazandıran bu mobil ödeme uygulama ile tüketiciler, Chippin üye iş yeri noktalarından Chippin ile ödeme yaptıklarında puan kazanır, kazandıkları puanları yine üye işyerlerinde harcayabilir” diyerek bilgi verdi.

SATSO Ticareti Geliştirme Komisyon Başkanı Behlül Bayrak ise ilimizdeki ticaretin canlanması ve yerel firmalarımızın tüketiciye daha kolay ulaşmalarını sağlamak ve yeni alışveriş diline uyum sağlamak açısından da büyük önem taşıyor. Üyelerimiz uygulamaya ilgi gösterecektir. Hayırlı olsun.”

Editör: Haber Merkezi