Sakarya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erenler Kaymakamı Günhan Yazar’ı ziyaret ederek şehrin ekonomik ve sosyal yapısı üzerine istişarelerde bulundu. Günhan Yazar, önceki dönemde iş insanlarıyla birlikte projeler yürüttüğü, sanayinin özel sektörde işleyişi ve sosyal yaşama yansımalarını inceleyen faaliyetlerde bulunduğu ve bu faaliyetleri oldukça önemsediğini belirtti. Ardından Erenler Kaymakamı Günhan Yazar, Sakarya GİAD temsilcilerine, iş dünyasının ihtiyaçlarını, diğer kurum ve kuruluşlarla etkileşimlerinin incelendiği ve üniversite ile Türk Dünyasının, Türklerin olduğu ülkelerdeki kamu ve sanayi iş birliğinin nasıl yol aldığını araştırmak üzere yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

"HER ZAMAN YENİLİKÇİ PROJELERİN PARÇASI"

Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir, şehrimizde sanayiyi ve ticareti yukarıya taşımaya yönelik projelerin yapıldığını, çoğu zaman bu çalışmaların bir parçası olduklarını, gerekli kurum ve kuruluşlarla bir arada ilerlediklerini ve buna benzer iş dünyasını, kamuyu özellikle gençlerin birlikte hareket ederek yeni projeler yapabileceklerini söyledi. Devamında Sakarya GİAD Derneği’nin her zaman yenilikçi projelerin bir parçası olacağını ekledi.
Zafer Bekdemir, “Derneğimiz daima yenilikçi bir bakış açısına sahip, özellikle üniversiteden birçok talebimiz var. Öğrencilerin heyecanı ve enerjisini bizlerin tecrübeleriyle birleştirmek istiyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi sektör fark etmeksizin kanayan yaramız personel sıkıntısı, bu konu üzerine yoğunlaşıp ilerlemek istiyoruz bu anlamda sizin de enerjiniz bizi oldukça sevindirdi” dedi.

"TEMEL GÖREVİMİZ EMNİYET VE ASAYİŞİ SAĞLAMA"
Erenler Kaymakamı Günhan Yazar, “Vatandaşlarımıza ve şehrimizin yararına yürütülecek özellikle sanayi ile ilgili projelere merakımız var. Temel görevimiz emniyet ve asayişi sağlamak ancak bununla birlikte yürüttüğümüz proje ve faaliyetlerle de milletimize destek vermeyi istiyoruz. Vatandaşların sorunları çözmede aracı olmak, ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli etkileşimde bulunarak birlikte hareket etmeyi önemsiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi