SUBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün Uluslararası İşletme Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik tezli yüksek lisans programlarının dersleri Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek

Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi sosyal tesisler konferans salonunda, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Anabilim Dalı öğretim üyeleri ile Sakarya Sanayici ve İş adamları “Lisansüstü Eğitim-Öğretim İş Birliği Protokolü” kapsamında bir araya geldi.
Ülke genelinde bir ilk olan bu protokol ile üniversite - sanayi işbirliği kapsamında SUBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün Uluslararası İşletme Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik tezli yüksek lisans programlarının dersleri Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek.

AKADEMİK ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Toplantı Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yazıcı’nın açılış konuşması yapmasıyla başladı. Yapılan görüşmeler, firma temsilcilerinin karşılaştıkları sorunları, getirilebilecek çözüm önerilerini ve olası problemlerini dile getirerek öğretim üyelerine aktarmasıyla devam etti. Konular üzerinde yapılan tartışmalar ile çeşitli fikirler geliştirildi. Toplantı neticesinde, ilerleyen zamanlarda tekrar bir araya gelinerek firmaların yaşadıkları problemlerin akademik çalışmalara dönüştürülerek incelenmesi ve ortaya çıkan sonuçların firmalarda uygulanması konusunda görüş birliğine varıldı.

Editör: Haber Merkezi