Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren firmalardan oluşan 34. Meslek Komitesi, sektörün sorunlarına yönelik istişare görüşmelerine devam ediyor.
Bu kapsamda 34. Meslek Komite Başkanı Ahmet Haldızoğlu, Müteahhitlik Faaliyetleri Komite üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Murat Ekşi, Komite Başkan Yardımcısı Enes Zengin, Komite Üyeleri; Şükrü Kılıç, Coşar Tok ve Meslek Grubu üyeleri; Hakan Arslan ve Fevzi Dijemovski, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nedim Arsal’ı ziyaret etti. 34. Meslek Komitesi ziyarette, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.

MÜTEAHHİTLİK SEKTÖRÜ
34. Meslek Komitesinden Meclis Başkan Yardımcısı Murat Ekşi, müteahhitlik sektörü açısından son derece önem arz eden konuları Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nedim Arsal’a aktarırken sorunların çözümü noktasındaki taleplerini de iletti.
Ekşi, “Sakarya müteahhitlik sektörümüzün değerli üyeleri ile farklı vesilelerle bir araya gelerek bizlere iletilen konuları İl Müdürümüz Nedim Arsel’e iletme imkanı bulduk. Bizlere bu imkanı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. SATSO 34. Meslek Komitesi olarak Müteahhitlerimizin sorunlarını ve beklentilerini ilgili makamlara aktararak çözümün takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.
İl Müdürü Arsal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO 34. Meslek Komitesi üyelerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi