Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazi Metal fabrikasında incelemelerde bulunan başkan Ölmez, büyük ölçekli ve üretim altyapısı güçlü sanayi kuruluşları ile Sakarya’nın istihdam ve ihracatının daha da artacağını belirterek; “Karasu’daki yatırımları önemsiyoruz. Ayrıca, Gazi Metal firmasına da Karasu ilçemize yaptığı bu önemli yatırım için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Gazi Metal A.Ş. yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Gazioğlu ise Karasu’daki yatırımlarının önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini söyledi. 2023 yılına kadar toplam yatırımlarının 1,5 milyar Euro’yu bulacağını da anlatan Gazioğlu, tamamlanan birinci etap için 350 milyon Euro’luk bir yatırım yaptıklarını belirtti. Mehmet Gazioğlu, Gazi Metal Karasu fabrikasının endüstri 4.0’a uygun üretim altyapısı ile örnek bir tesis olduğuna da dikkat çekerek, üretimlerinin yüzde 70’ini ihraç ettiklerini söyledi.
Çalışan sayısının hali hazırda 350 olduğunu da ifade eden Gazioğlu, bütün yatırımlar tamamlandığında ise çalışan sayısının bin 200’e ulaşacağını söyledi. Daha sonra TÜMSİAD heyetine fabrikayı da gezdiren Gazi Metal A.Ş. yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Gazioğlu, ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD heyetine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi