İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı.​ Toplantıya, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ da iştirak etti.
Başkan Altuğ, “İstihdam Seferberliği 2019” faaliyeti hakkında yaptığı değerlendirmede SATSO üyelerini ’İstihdam Seferberliği 2019’ kapsamında uygulanan desteklerden yararlanmaya çağırdı.
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla başlattığı ’İstihdam Seferberliği 2019’ programını destekliyoruz. Ekonomiyi güçlendirmek adına son derece hızlı ve pratik adımlar atılması iş dünyamızı daha fazla cesaretlendiriyor. Devletimizin Türk iş dünyasına sağladığı maddi ve manevi destekler yapılacak yatırımlar ve işbirliklerinde elimizi güçlendiriyor. Biz de üreten Sakarya’nın üreten iş dünyası olarak güçlü bir gelecek için istihdam seferberliğine destek vereceğimize inanıyorum. Devletimizin 2019 yılı için hedeflediği 2,5 milyon istihdam hedefine ulaşmak için daha çok çalışacağız. İnanıyoruz ki; üretim yapan bir nüfus güçlü bir ekonomi ortaya çıkartacak.” dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, programın önemli bir fırsat olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak “Tüm üyelerimizi teşviklerden yararlanarak hem işletmelerinin hem de ekonomik kalkınmanın geleceğine katkı sunmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi