Hendek Yenimahalle’de bulunan işletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimleri, AK Parti ve MHP Kadın Kolları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Daire Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARI
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Ayar Ailesinin açmış olduğu işyerinin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Dükkân küçük görülebilir ama muhteviyatı büyük. Hepimizin temel ihtiyaçları özellikle günün başlangıcında yaptığımız kahvaltı ihtiyaçlarımızı giderecek bir işyeri. Sözü çok fazla uzatmadan malum pandemi nedeniyle bugüne özel çok kısa bir sürede sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun bir şekilde işyerimizi açalım. İnşallah hayırlı ve bereketli işler nasip olur, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DUALARLA AÇILDI
Konuşmaların ardından Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk tarafından yapılan dualar sonrası işletmenin açılış kurdelesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel ve Siyasi Parti İlçe Başkanları tarafından hayırlı olması temennileri ile kesildi.
Açılışın ardından protokol üyeleri işletmeyi gezerek ürünler hakkında bilgiler alırken, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.Mehmet KAVİS

Editör: Haber Merkezi