Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinde 1900’lü yılların başından bu yana helva imalatı ve satışı alanında hizmet veren Bozacılar ailesinin mensuplarından Cihan Bozacılar’ın sahibi olduğu Helvacı Ali, kuşaktan kuşağa süre gelen tecrübe ve kaliteyi Sakaryalılar’ın hizmetine sundu.
DAVET ETTİ
Helvacı Ali Şubesi ortakları Aziz Sezikli, “Ali Şimşek ile tanıdığımız, bildiğimiz, yaşadığımız şehirden bir lezzet olduğu için Çark Caddesi’nde işletme açmaya karar verdik. Güzel bir mekan ve güzel bir lezzeti Sakaryalılar’a tattırmayı düşünüyoruz. Herkesi ürünümüzü tatmaya ve mekanımızı görmeye davet ediyoruz.”
NESİLDEN NESİLE 
Helvacı Ali’nin sahibi Cihan Bozacılar ise, “İnegöl’de 1900 yıllından beri hizmet veren bir aile şirketiyiz, 4. kuşak işletmeciyim. Sakarya halkına güzel bir lezzet kazandırıyoruz. Önceliğimiz güvene dayalı, güler yüzlü ve leziz hizmeti takdim edebilmek. Sakarya’ya da güzel bir değer kattığımızı düşünüyoruz. Umarım hayırlı olur.” 
TAMAMEN DOĞAL 
Bozacılar; “Kesinlikle glikoz kullanmıyoruz. Tamamen doğal pancar şekeri ve tahinden, susamdan üretiriz. Tahin helvası da bildiğiniz gibi besleyicidir. Kış aylarında tüketimi iyidir. Biz bunu dondurmalı irmik helvasıyla taçlandırdık. Süreci 12 aya yaydık. Ürün yelpazemiz geniş, oturma alanımız var. Misafirlerimizi helvasını yerken dinlenebilir. Herkesi, kalite ve lezzetten ödün vermeden ürettiğimiz birbirinden leziz ürünlerimizi tatmaya davet ediyoruz.” dedi.

[[y:W-NJGhLf2UY]]

Editör: Haber Merkezi