Gizem Frit Genel Müdürü Veysi Küçük konuya ilişkin açıklamasında, “Unicera (Seramik-Banyo-Mutfak) Fuarı, kendi alanında ülkemizin en önemli uluslararası fuarlarındandır. Özellikle inşaat sektörünü temsil eden firmaların yanı sıra seramik sektöründe, Türkiye’de üretim yapan tüm karo ve seramik sağlık gereçleri firmalarıyla, onlara hizmet veren tedarikçiler de fuarda stantlarını açıyor. Sezon öncesine gelen bu fuarda üreticiler, alıcılara son tasarım ve modellerini göstermekte ve önemli satış bağlantıları yapmaktadır” dedi.
TANITIM
Fuarın, Gizem Frit’in uluslararası marka bilinirliğine büyük katkı sağladığı söyleyen Genel Müdür Veysi Küçük, “Ülkemizin en önemli fuarında yeni ürünlerimizin tanıtımını, yeni dizayn edilen stantımızda yapacağız. Bu seneki fuarda, seramik sektörüne sunduğumuz frit ve hazır (kompoze) sır ürünlerimizin yanı sıra, sektörde son teknoloji olarak kullanılan dijital makinalar için sağlayacağımız mürekkepler, tasarımlarımız ve özel frit ürünlerimizde yer alacak. Bu seviye ve büyüklükte tek yerel üretici olan firmamızın, hem yerel hem de uluslararası müşterilerin, önemli oranda ilgisini çekeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
DÜNYANIN EN BÜYÜKLERİNDEN
Genel Müdür Küçük açıklamasının son bölümünde, “Fuara katılan seramik karo üretici Türk Firmalarının, önemli bir kısmının sergilediği ürünlerde, firmamıza ait fritleri kullanıyor olmaları, bizim için ayrıca gurur kaynağıdır. Seramik sektöründe frit ithalatının önünü keserek önemli miktarda dövizi ülkemizde tutan Gizem Frit, en büyük hedefi olan ihracat pazarlarında büyüme ve global üreticiler arasına katılma yolunda, bu fuarı önemli bir şans olarak görmektedir. Dünyanın 8. büyük karo seramik üreticisi olan ülkemizin, ulaştığı seviyeyi görmeye gelen diğer ülke üreticileri, markamızla tanışmakta ve gezdikleri çoğu stand da, fritlerimizin  kullanıldığı ürünleri incelemektedir. Bu anlamda fuar, Gizem Frit’in uluslararası bilinirliğine büyük katkı yapmaktadır” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi