Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları içinde yer alan, 5 kıtada 60 ülkeye yaptığı, 40 milyon doları aşan ihracatıyla, dünyanın en büyük ikinci emaye frit üreticisi olan Gizem Frit,  dünyada devlet destekli ilk ve en gelişmiş marka destekleme programı, Turquality’nin Marka desteği programına dâhil oldu.
Gizem Frit Mali İşler Müdürü Ömer Semiz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı, "Gizem Frit global şirket olma yolunda hızla ilerlemektedir.Bunun yanı sıra, yakın bir süre içerisinde  Avrupa’da üretim tesisi sahibi olmayı da hedeflemektedir. Satışlarımızın %60’a yakını yurtdışına yapılmaktadır. Bu programa dahil olmamız,  global rekabette güçlerimizi daha da arttıracaktır. Türkiye’nin rekabet avantajını elinde bulunduran , markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri amacıyla oluşturulan, dünyadaki devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY®'nin Marka destek programına,  Gizem Frit’in de dâhil olması, son derece sevindiricidir. Kurumsal gelişimini tamamlamış güçlü sektör temsilcilerinin aldığı Turquality Marka Desteği, sadece programa dahil olan şirketlere değil, Türkiye markasına ve ihracatına da büyük katkı sağlayacaktır.
Ayrıca, bu çalışmalarda  emeği geçen tüm Gizem Frit Ailesi’ne, bizlere  her zaman güvenen müşterilerimize ve bu gurur verici desteği sunan T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın değerli yöneticilerine de teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi