Ekmek fiyatları, bir süredir gündemin öne çıkan haber başlıkları arasında bulunuyor. Kocaeli ve İstanbul ile beraber çeşitli illerde ekmek fiyatları zamlanırken medyabar editörleri Sakarya'da da ekmek zammının an meselesi olduğunu duyurmuştu.

200 GRAM EKMEK SAKARYA'DA 4 LİRA OLDU!
Artan maliyetler sonrasında ekmeğe beklenen zam haberi bugün yapılan toplantı da kabul edildi. . Çarşamba günü il genelinde geçerli olan ekmek fiyatlarının zamlı tarifesi, 23 Haziran Perşembe gününden itibaren de Sakarya'da uygulanacak.

poster  

Yeni tarifiye göre Sakarya'daki ekmek fiyatları şu şekilde; 

200 Gram Ekmeğin Satış Fiyatının 4 TL
400 Gram Ekmeğin Satış Fiyatının 8 TL
1050 Gram Ekmeğin Satış Fiyatının 20 TL 

KARASU'DA TARİFELER DAĞITILMAYA BAŞLANDI!

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Yeni tarifeye göre 3 liraya satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 4 liraya yükseldi. 400 gram ekmek 8 liradan, bin 

Fırıncı esnafının, son günlerde artan maliyet giderlerinin altında ezildiğine de dikkat çeken Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Fırıncı esnafının, uzun süreden beri zam talebi vardı. Vatandaşın da artan fiyatlar karşısında şikayetleri olmakta. Hem esnafın hem de vatandaşın cebini yakmayacak şekilde bir artış yapıldığını düşünüyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi