Depolama ihtiyacının kurumsal ve profesyonel çözümler eşliğinde karşılandığı Zem Raf Sistemleri, müşteri memnuniyeti odaklıdır. Konusunda deneyimli ekiplerle sunulan kişi ve kuruma özel çözümler, 40 yılı aşan tecrübeyle desteklenir. Sektörde fark yaratmaya çalışan ekipler, gelişen teknolojilerden aldıkları güçle hedeflerine ulaşmak için çalışır.

Kolay Ulaşılabilir Hizmetler

Sunulan kaliteli hizmetten herkesin faydalanması amacıyla hayata geçirilen online teklif iste seçeneği, en uygun fiyat garantisiyle verilir. Satış öncesi hizmet kalitesinin satış sonrası servis aşamasında da sürdüğü çalışmalar kişi ve kurum ihtiyaçlarına uygun özel çözümler üretir.

  • Sıfır depo ve raf sistemlerine ek olarak sunulan
  • 2.el malzeme seçenekleri
  • Çeşitli depolama ekipmanları
  • Ofis mobilyaları
  • Endüstriyel arşiv ekipmanları ve
  • Müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak şekillenir.

Yüzlerce çeşit ürün, yeterli stok hacmi, projelendirme, revizyon ve bakım hizmetleriyle çeşitlenen Zem raf sistemleri çalışmaları müşteri beklentilerine odaklıdır.

Müşteri İstek ve İhtiyaçlarına Uygun Ürün Temini

Konusunda deneyimli olan ekipler, müşteri istek ve sektör ihtiyaçlarına uygun en doğru ürünün seçilmesi konusunda destekçidir. Uygun maliyetli ve sürdürülebilir hizmet garantisi eşliğinde beğeniye sunulan ikinci el raf sistemleri personel üzerindeki iş yükünü hafifletir.

Modern tekniklerle üretilen ve farklı ürünleri dış etkilerden koruyan raf sistemleri, uzun süre güvenle kullanılabilir. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde manevra kabiliyeti yaratan modeller, görsel anlamda da satış performansını destekler. Profesyonel bir danışmanlık hizmetiyle ihtiyaca uygun olarak sunulan teklifler, isteklerin yanı sıra ihtiyaçlarla da uyumludur.

Yeni Nesil Depolama Ürünleri

Üretimden montaj hattına, profesyonel hizmetlerden uygun maliyete kadar sadece müşteri memnuniyetine odaklanan çalışmalar, satış sonrası dönemde de rutin bakım süreciyle desteklenir.

  • Belirlenen kalite standartları çerçevesinde
  • İş güvenliğine dayalı
  • Tam zamanında teslim edilen işler

Depolardaki raf ve ürün kontrolünün en üst seviyede tutulmasını sağlar. Taşıma ve yerleştirme kapasitesinin en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan sistemler, iş yükünü azaltırken performans üzerinde olumlu katkılar yapar.

Ürün ve Hizmetler

Çözüm odaklı hizmetler üretimin yanı sıra periyodik bakım, 2.el ürün tedariki ve geniş ürün yelpazesi eşliğinde verilir. Gelişen teknolojilerden yardım alırken dünyada değişen trendlere uygun raf sistemleri tasarlayan ekipler, depolama ekipman ihtiyacını da karşılar. Raf aksesuarı, raf sistemleri ve güvenlik ekipman talepleri de online olarak karşılanabilir.

Raf Montaj ve Demontaj Hizmeti

Depo çelik raf sistemleri montajı, profesyonel ve konusunda uzman ekipler tarafından verilir. Depolama alanına uygun olarak hazırlanan projeyle uyumlu yerleşimler sayesinde alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi sağlanır. Raf sistemlerinin güvenliği de üretim ve montaj aşamasında takip edilir. Kurulu raf sistemlerinin uygun şekilde demonte edilmesi ve gerekli olması halinde farklı bir yere taşınması da ihtiyaca uygun olarak tamamlanır.

Kaliteli ürünü uygun fiyata bulabildiğiniz bu müthiş işletmedeki fırsatları kaçırmayınız.

Editör: Haber Merkezi