Ödemelerinizi güçleştiren senetlerin altına imza atmak, hayatınızın belli bir dönemi boyunca sıkıntı içerisinde yaşamak, araba almak için katlanmanız gereken sorumluluklarmış gibi gelebilir. Ancak Birevim ile bu sorumluluğunuzu doğru şekilde alabilir ve arabanızı alırken rahat bir şekilde ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Aracınızı alırken, aracınızın değerinde işlem yapmak istiyorsanız, bu sadece seçmiş olduğunuz aracın fiyat performans değeri ile alakalı bir şey değildir. Aracınız fiyatını karşılayacak değerde olsa bile, banka kredileri sebebiyle aracınızı daha yüksek miktarda paralar ödeyerek almış olursunuz. Bu da bütçenizi sarsar ve aracınızın gerçek değerinden ödeme yapmadığınız için fiyat performans kalitesinin de dengesini yitirmesine sebep olur.

Birevim ile Nasıl Araba Alınır?

Birevim senetle araba almak için, diğer alıcılar ile işbirliği yaparsınız. Banka kredilerine diğer alıcılar ile işbirliği yapmanız sebebiyle ihtiyacınız kalmaz. Her ay bir alıcının araba sahibi olabildiği sistem içerisinde de arabanızı alabilirsiniz, araba alma tarihinizi kendinizin belirlediği sistem içerisinde de arabanızı alabilirsiniz. Bu sayede kendinize uygun ödeme ve alma yöntemini seçerek dilediğiniz arabaya kavuşma fırsatı yakalarsınız.

Birevim senetle araba al için çekiliş sistemi ile arabanıza sahip olabilirsiniz. Bu sistem içerisinde arabanızı alırken, sizin ödeme planınıza sahip olan diğer alıcılar ile bir programa dahil edilirsiniz. Bu program içerisinde alıcılardan her birinin araba sahibi olma zamanını belirlemek için noter ile çekiliş yapılır. Noter ile yapılan çekiliş sonucunda sıranız kaçsa, o kadar ay sonra arabanızı alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu sayede her kullanıcı taksitleri ile diğer kullanıcıların arabalarını almasına yardım etmiş olur.

Eğer arabanızı almak istediğiniz tarihin çekiliş ile değil, kendi ödeme planınıza göre belirlenmesini istiyorsanız, bu durumda ödemeleriniz, arabanızı alacağınız tarihi belirleyecektir. Peşinatın zorunlu olmamasına rağmen, bir peşinat ödeyerek aracınızı alma sürenizi kısaltabilirsiniz. Çünkü aracınızı alabilmek için taksitlendirmelerinizin belli bir kısmını ödemeniz gerekmektedir. Bu ödemeleri yapabilmek için de baştan taksitlerinizin belli bir kısmını ödemek, daha kısa süre içerisinde aracınızı alabilmeniz anlamına gelmektedir.

Birevim sistemleri sayesinde alıcılar senetle araba alırken banka yerine birbirlerine destek olarak yüksek banka faizlerini ödemekten kurtulmaktadır.

Editör: Haber Merkezi