Yaklaşan kurban bayramının bereketini beraberinde getirdiğini söyleyen Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ümit Karayaka, Sakarya halkından bayram alışverişini, pandemi sürecinde çok zor durumda kalan yerel işletmelerden yapmalarını istedi.

Bayramlarda herkesin mutluluk içinde olduğunu vurgulayan SASİAD Başkanı Karayaka, “Hem kendimizi, hem çocuklarımızı hem de esnafımızı sevindirelim. Salgından kaynaklı uzun süredir zorda olan yerel işletmelerimizin de yüzü gülsün. Alışverişlerimizi Sakarya’dan yapalım. Şehrimizin ekonomisine ve sosyal hayatına katkıda bulunalım” dedi.

Esnafın, sanayicinin pandemi sürecinde milletin sağlığı için her türlü fedakarlığı yaptığını belirten başkan Karayaka, “İstihdamı ve her yönüyle Sakarya’mızın ekonomisine can katan işletmelerimizin koronavirüsten kaynaklı sıkıntılarının devam ettiğini de belirtti.

Başkan Karayaka, “Kurban bayramının Sakarya’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi