SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun yanı sıra SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Kırık, Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO Meclis Üyeleri ve 18. ve 34. Meslek Komitesi üyeleri, SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak ve Komisyon üyeleri ile Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ve Belediye Meclis Üyeleri iştirak ettiler.
Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaret programında şehrin faydasına olacak faaliyetlerde işbirliğinin önemi, paydaşlık ve ortak hizmetler vurgulandı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Adapazarı’nda İşler Yolunda” başlıklı sunum gerçekleştirerek tamamlanan ve tasarlanan projeler ve faaliyetler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

SAKARYALILIK BİLİNCİ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Belediye Başkanı Işıksu’yu bir kez daha SATSO’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek; “Geçmişten günümüze ticaretin hareket noktası ve başkenti sayılan Adapazarı’mızın Belediyesini Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Adapazarı Belediyesi gibi tüm belediyeler, kurum ve kuruluşlar bizim paydaşımızdır. Hepimiz şehrimiz için bir şeyler yapmaya odaklandık. Ortak paydamız Sakarya’dır. Adapazarı Belediyesi’nin geniş odaklı hizmetlerini takdir ediyoruz. Mutlu Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve beğeni ile karşılıyoruz. Sakarya’mızın menfaatleri doğrultusunda ve Sakaryalılık bilinci ile işbirliğimizi sürdüreceğiz. Biz Sakaryalılar olarak geleneksel bir dil kullanarak, merkez ilçemizin adıyla “Adapazarlıyız” diyoruz, bu aidiyetin birleştirici yanını hiç unutmadan şehrin tamamına hizmet etmek hepimizin sorumluluğudur.” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ FİKRE AÇIĞIZ
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise SATSO heyetinin misafirperverliği için teşekkür ederek, “Bir kez daha SATSO’da bulunmaktan mutluyuz. Burası şehrin en önemli dinamiklerinin başında geliyor ve şehrimizi geliştirmek isteyen, derdi bu şehrin daha iyi olması olan, olumsuzlukta üzülen, iyi gelişmelerde sevinen insanları barındırıyor. Belediye olarak şehrin kalbi Adapazarı’mız için neler yapıyoruz paylaşmak istiyoruz. Yapmak istediklerimiz için de iş dünyamızın fikirlerini almayı ümit ediyoruz ve her türlü fikre açığız. Hem SATSO’da, hem belediyemizde görevli olan, hizmet eden arkadaşlarımız var. Hedeflerimiz aynı; şehre fayda sağlamak. Faaliyetlerimiz arasında 18. ve 34. Meslek Komitemizin teknik açıdan değerlendirebileceği çalışmalar ile iş ve yatırım amaçlı değerlendirilebilecek projelerimiz var. Sizlerle paylaşmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın devamında Başkan Işıksu sunumunu gerçekleştirerek bilgiler verdi ve soruları cevapladı.

Editör: Haber Merkezi