Araç sahiplerinin zorunlu olarak yaptırması gereken trafik sigortası  için mutlaka yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmanız gerekmiyor.  Tahmin ettiğinizden çok daha düşük rakamlarla  sigorta işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve böylelikle gönül rahatlığı ile trafiğe çıkabilirsiniz.  Araç sahipleri genellikle sigorta firmaları ile tek tek görüşmeyi ve fiyat konusunda fikir edinmeyi tercih ediyor.

Oysa uygun fiyat ile karşılaşmak için bu kadar zaman harcamanıza ve uğraş vermenize hiç gerek yok. Artık internet üzerinden online olarak fiyat teklifi talebinde bulunabiliyorsunuz. Böylelikle uygun fiyat sunan sigorta firmalarını tercih ederek aracınızın zorunlu trafik sigortasını ya da kasko sigortasını pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.  Fiyat teklifi almanız durumunda sadece dakikalar içerisinde en düşük bütçe ile sigorta işlemlerinizi gerçekleştirme şansınız oluyor.

İşte bu noktada devreye araç sigortalarına en uygun fiyatları sunan sigortam.net internet sitesi giriyor. Çünkü bu siteye tıklamanız durumunda sadece dakikalar içerisinde fiyat teklifi talebinde bulunabiliyor ve hatta sigorta poliçenizin 2 dakika içerisinde hazırlanmasını sağlayabiliyorsunuz.  Araç sigortası yaptırmanın en kolay yolu olan bu sitede  poliçenizin kısa sürede hazırlanması için ilgili alanları doldurmanız gerekiyor. Bu işlem için şu bilgilerin elinizde bulunması gerekir:

  • Ruhsat sahibi olan kişinin TC kimlik numarası ya da vergi kimlik numarası
  • Aracın plakası

Bu bilgileri yazmanızın ardından devam bölümüne tıklamanız durumunda işlemlerinizi  pratik bir şekilde kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Bilgileri yazmanızın ardından fiyat tekliflerini karşılaştırma şansınız da oluyor.  Böylelikle sigorta firmalarını tek tek ziyaret etmenize ve her bir sigorta firmasına bilgi aktararak fiyat teklifi talebinde bulunmanıza hiç gerek kalmıyor.

Bu arada bilmeyenler için internete özel indirimler uygulandığı bilgisini de aktaralım. Online olarak işlemlerinizi gerçekleştirmeniz durumunda özel bir indirim fırsatından da faydalanma şansınız oluyor. Böylelikle sigorta işlemleri için daha düşük bir bütçe  ayırmanın keyfini siz de yaşayabiliyorsunuz. Son derece güvenli bir şekilde sigorta poliçenizin sadece 2 dakika içerisinde hazırlanmasını sağlamanız işte bu kadar kolay oluyor. Hemen şimdi sigortam.net internet sitesine tıklayarak gerekli işlemleri gerçekleştirebilir ve sigorta poliçesi sıkıntısından rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi