Ahmet Orhan, Evren Çağlar ve Erdal Toplar'ın ortaklığında kurulan Antepce'de Gaziantep'in baklava ve kadayıf lezzetlerinin sunulduğu Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki yerinde açıldı

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Türk-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Cemal Yaman, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve çok sayıda bürokrat, iş adamı ve misafirler katıldı. Açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, “Böyle güzel bir müesseseyi Sakaryamıza kazandırdığı için işyeri sahiplerini kutluyor ve işyerlerinin hayırlı uğurlu bol kazançlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

TATLI SEVERLERİ BEKLİYORUZ
Ortaklardan Ahmet Orhan da şunları söyledi: “Antepce tatlı severlerin mekânı haline gelecek çünkü Antepce'de baklava ve kadayıflarda, başta fıstık olmak üzere kullanılacak malzemelerin birçoğu Gaziantep'ten getiriliyor. Tatlılar, müşterilerin rahatça görebilecekleri üretim tesislerinde üretiliyor. Antepce'de birçok farklı tatlının yanı sıra son dönemde oldukça revaçta olan soğuk baklava ile birlikte çok özel bir şekilde üretilen soğuk kadayıf tatlımız da satışa sunuluyor. Bütün Sakarya halkımızı bu güzel lezzetleri tatmak için işyerimize bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi