İnsan yönetimi alanında yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmayı, örnek teşkil eden nitelikteki bu çalışmaları sektöre kazandırmayı amaçlayan PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, 500’den fazla iş insanının katılımıyla Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. AGDAŞ ödülünü, EAPM European Association of People Management - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği Başkan Yardımcısı Bob Morton'un elinden aldı.    
BİR İLKİ BAŞARDI
2017 yılında EFQM Mükemmellik Ödülü ve Great Place To Work ödülerini alarak Sakarya’da ilkleri başaran AGDAŞ bu süreç sonunda da PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde başarılı görülen ilk Sakarya şirketi oldu.                              
AGDAŞ İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Müdürü Emre Uğur; “AGDAŞ olarak insan verdiğimiz değerin, ulusal ve uluslararası arenada başarılılarıyla kendilerini ispatlamış şirketler arasında ön plana çıkması ve bu denli önemli bir organizasyon tarafından ödüllendirilmesinden dolayı gururluyuz. Bu önemli başarıyı elde etmemiz için çalışan odaklı çalışmayı bizlere öğreten bağlı bulunduğumuz Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. Zeynel Abidin Erdem’e ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. M. Nezih Erdem’e bizlere liderliği davranışlarıyla öğreten, hep önümüzde yürüyen Genel Müdürümüz Sn. Kenan Demir’e yapmış olduğumuz tüm uygulamalarda sonsuz destekleriyle her zaman önümüzü açan Genel Müdür Yardımcılarımız Sn. Mesut Yaşar Uzun ve Sn. Gürsel Yağan başta olmak üzere bize ödülü getiren uygulamalarımızı direnç göstermeden benimseyen ve fikirleriyle gelişmesini sağlayan tüm AGDAŞ Ailesine teşekkür ederiz. Böyle büyük bir ödülü Sakarya’ya kazandırdığımız için gururluyuz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi