Yarışmada  dereceye giren öğrencilere para ödülü verilirken , öğrencilerin sürprizi ile karşılaşan dört anneye de hediye takdiminde bulunuldu. 

2021-2022 öğretim yılı içerisinde Yeşilvadi Ortaokulu öğrenciler arası bilgi ve yetenek yarışması 15 Mayıs'ta gerçekleşti. 
Yıl içerisinde 5, 6, 7 ve 8. sınıflar arasında  yapılan ön elemelerde final gününe on ikişer kişi kaldı. Final karşılaşmalarını yarışmanın düzenlenmesinde yardımcı olan Haydar DURAN ve Gülsen AŞMAN DURAN'ın katılımıyla Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda  gerçekleştirildi. 
 

SORULAR BEŞ AYRI DERSTEN OLUŞTU

Bilgi yarışması Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden oluşan 20 soruluk bir test soruldu. Yetenek yarışması üç farklı sistemden geçerek derecelerini belirledi. İlk tur 10 soruluk bilgi testi, ikinci tur ata sporumuz mangala ve son tur Q bitz oyunundan oluşturuldu. 
Annelerine sürpriz yapan Yeşilvadi İlkokulu öğrenciler…

2021-2022 öğretim yılı içerisinde Yeşilvadi Ortaokulu öğrenciler arası bilgi ve yetenek yarışması 15 Mayıs'ta gerçekleşti. Yıl içerisinde 5, 6, 7 ve 8. sınıflar arasında  yapılan ön elemelerde final gününe on ikişer kişi kaldı. Final karşılaşmalarını yarışmanın düzenlenmesinde yardımcı olan Haydar DURAN ve Gülsen AŞMAN DURAN'ın katılımıyla Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Bilgi yarışması Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden oluşan 20 soruluk bir test soruldu. Yetenek yarışması üç farklı sistemden geçerek derecelerini belirledi. İlk tur 10 soruluk bilgi testi, ikinci tur ata sporumuz mangala ve son tur Q bitz oyunundan oluşturuldu. 
 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PARA ÖDÜLÜ
Annelerine sürpriz yapan Yeşilvadi İlkokulu öğrencilerinin yer aldığı video gösterisi anneleri duygulandırdı. 
Haydar DURAN ve Gülsen AŞMAN DURAN'ın anneleri anısına düzenlenen her iki yarışma sonucunda birinciler 1500 ₺, ikinciler 1000 ₺ ve üçüncüler 500 ₺ para ödülü kazandı. 
Yarışma sonra Yeşilvadi Ortaokulu dart, bocce, masa tenisi takımlarının spor müsabakalarında kazandığı başarılar kupaları ile birlikte tebrik edildi. 8. Sınıf öğrencilerinin kep atma töreni okul yardımseverleri, okul öğretmenleri ve aileleri önünde yapıldı. 
 

ANNELERE HEDİYE
Anneler anısına yapılan yarışmada anneler unutulmadı. Anneler için bilgi yarışması ve çekiliş düzenlendi. Dört anne hediyeleriyle uğurlandı. Elif TAHTAKALE
 

Editör: Haber Merkezi