Türkiye’nin 7 bölge, 81 ilinin tüm nimetleri ve o yörelerle özdeşleşmiş ürünlerinin tanıtıldığı 3. Geleneksel Tutum, Yatırım ve Türk Malları Fuarı, Sakarya’nın en büyük aile katılımlı eğitsel etkinliği olarak dikkat çekiyor.
Ülkemizin tüm zenginliklerinin tanıtıldığı programda Mehmet Zorlu İlkokulu Müdürü Murat Maçal düzenledikleri fuar etkinliğiyle; öğrencilere, evrensel değerler kapsamında tutumlu olmayı, milli ve manevi değerlere sahip çıkmayı, milli ekonomimizin kalkındırılması yolunda yerli mallarının tüketilmesi ve yerli üretimin önemini kavratmayı, ülkemizin ve yaşadığımız coğrafyanın zengin nimetlerini fark ettirebilmeyi amaçladıklarını belirtti.
Okul, öğrenci ve veli iş birliğinin en güzel örneğinin sergilendiği 3 yıldır gerçekleştirilen Türk Malları Fuar çalışması büyük ilgi gördü.
Bu yıl 3.sü düzenlenen fuar etkinliğine; Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İlçe Şube Müdürleri Nihal Erat, Murat Arslan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi