Türk Eğitim Derneği (TED) Sakarya Koleji Okul Müdürü Yelda Özel yeni konseptleri ‘Hepsi TED’dir.’ Hakkında açıklamada bulundu. Özel; “Hayattaki başarınız sadece akademik başarıdan oluşmuyor. Çocuklarımız sınavlara hazırlanmaktan yaşam becerilerini geliştirme fırsatı bulamıyorlar. Biz, TED Okullarında öğrencilerimizi akademik açıdan tam donanımlı yetiştirmenin yanı sıra onların analitik düşünmelerini sağlayacak, problem çözücü, iletişim kurabilen ve evrensel düşünen bireyler olarak en az iki yabancı dilde çalışmalar yapabilecekleri şekilde eğitim ve öğretim imkânı sağlıyoruz.
Dünün çözümleri bugünün çocuklarına yetmiyor. Onlar pek çok işi bir arada yapabilen, sonuç odaklı, yaratıcı, bireyselliklerine düşkün ve teknolojinin içinde doğmuş çocuklar. Biz eğitimciler de eğitim modelimizi bu gelişimi destekleyecek şekilde belirlemeliyiz. TED Okulları olarak Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz ve diyoruz ki: yaşam sadece akademik, sanatsal, sportif başarı ve iyi yabancı dil konuşabilmek değildir. Yaşam hepsidir; hepsi TED’dir.” dedi.
Okul Müdürü Özel ayrıca, TED Sakarya Koleji ‘Hepsi TED’dir’ konsepti için bir tanıtım filmi hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi