Öğrenciler tarafından hazırlanan 40’a yakın projenin sunumunun görücüye çıktığı Fuaye Alanını gezen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Adabilim Okulları Genel Müdürü Ahmet Özen ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Türkhan‘dan da bu yılki şenlik hakkında bilgiler aldı.

Adabilim Anadolu Lisesi öğrencilerinin şenlik dâhilinde Fen Bilimleri, Matematik, Coğrafya, Biyoloji ve Kimya alanlarında hazırladıkları, bireysel ve grup olarak geliştirdikleri projelerini, ilgili deney ve görsel materyallerini sergiledikleri şenlikler için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Genel Müdür Özen, Sayın Valimizi okullarında ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.

Fuaye Alanını gezerek öğrencilerin kendi projeleri hakkındaki sunumlarını dinleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, onlarla bir süre de sohbet etti. Öğrencilerimizin teknolojiyi doğru bir şekilde kullanıp, kendi bilgi ve becerileri doğrultusunda çok önemli projeler ortaya koyduklarını belirten Vali Nayir, burada gördüklerinin kendisini çok sevindirdiğini ve umutlandırdığını ifade etti.

Böylesi güzel projelerin ortaya çıkmasında emek harcayan öğrencileri tek tek tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, iyi bir tatili de hak ettiklerini söyledi

Editör: Haber Merkezi