Kurucu Müdür Yavuz Müftüoğlu; “Sakarya Uğur Kampüsü kurucuları, idarecileri ve öğretmenleri olarak, hayata gülümseyen mesleğini ve görevini önemseyen, alanında yetkin ve etkin kadrosuyla; gençlerimizi bilimin öngördüğü koşullar içinde, modern bir donanımla, sevgi saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır.”

MUTLU YOLLAR
“Saygıdeğer velilerimiz; Bizlere emanet ettiğiniz canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı Uğur çatısı altında donanımlı bireyler olarak yetiştirirken, yüreğimizdeki sevgiyi belleğimizdeki bilgiyi onlarla tüm samimiyetimizle paylaşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederken sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Son olarak diyorum ki her yolculuk bir adımla başlar, birlikte attığımız her adım mutlu yollara çıksın.” dedi.

VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ
Müftüoğlu’nun konuşmasının ardından Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek kurum vizyonu, Uğur Okulları genel yapısı ve akademik işleyişi ile ilgili velileri bilgilendirdi. Daha sonra Uğur Okulları bilgi işlem sorumlusu Metin Akça tarafından Uğurlu ortaokul öğrencilerine, bazı problemleri çözebilmek için uygulamalı robotik tasarımlar yapabileceklerini ve bunu matematik ve fen ile nasıl ilişkilendirebileceklerini anlatan workshop gerçekleştirildi. Toplantı Uğur Okulları Genel Müdür yardımcısı Nil Çiçek’e takdim edilen teşekkür çiçeği ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi