Kurucu Müdür Yavuz Müftüoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Başarı geleneğinden ödün vermeden, kaliteli eğitimi Türkiye’nin 52 ilindeki 112 okulunda 127 kurs merkezinde 85 bin öğrencisiyle sürdüren Uğur markası olarak bugün 54. gurur yılımızı kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Uğur markasının hikâyesi 26 Kasım 1968 yılına uzanıyor. Eğitim sevdalısı Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanımız Sayın Enver Yücel’in, İstanbul Lale’de açtığı 3 odalı Uğur dershanesi bugün; 4 kıtada,9 ülkede,6 üniversitesi,6 dil okulu ve tüm kademelerde eğitim veren okulları bulunan BAU Global eğitim ağına dönüşmüştür.

ÇOK ÇALIŞMAK VE BAŞARMAK
Uğur markası,54 yıl önce öğrencilerini geleceğe hazırlama hedefiyle kuruldu. Bu uğurda hep öncü adımlar atıldı. Vizyoner bakış açısı ve deneyimin verdiği güçle öğretmen kadrosunu genişleten Uğur, önce öğrenciler nezdinde başarısını ispat etti, ardından üniversite başarısı ile kamuoyu yaratmayı başardı ve eğitimde Türkiye’nin güvenilir limanı oldu. Kurumumuzun DNA’sında çok çalışmak ve başarmak ilkeleri var. Her zaman bir adım ötesini görebilen, uluslararası eğitim sistemini analiz ederek en iyi yöntemleri Türkiye’ye hızlıca adapte eden Sayın Enver Yücel’in lider bakış açısı kurumumuzun marka algısını her geçen gün biraz daha pekiştiriyor.

54. GURUR YILI
Eğitim sistemini mutlu bir nesil yetiştirmek üzere kurgulayan Uğur Okulları olarak Sayın Genel Müdürümüz Nil Çiçek’in liderliğinde; önce öğrencimizi iyi tanıyor, onun kendisini tanımasına imkan sağlıyor, potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor ve yetenekleri doğrultusunda yönlendiriyoruz. Nasıl öğreniyorsa öyle öğretiyor, akademik sosyal duygusal ve fiziksel gelişimlerini bu yönde destekliyoruz. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak öğrencilerimizi hem bugünün hem de geleceğin ihtiyaçlarını gözeterek yetiştirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Öncü uygulamaları ile Türkiye’de eğitim sektörüne yön veren Uğur’umuzun 54.Gurur Yılı kutlu olsun”

Konuşmanın ardından kutlama, kurucu ve öğretmenlerle birlikte 54. yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi