Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Uğur Okulları Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu; “2019-2020 Eğitim öğretim yılının heyecanı ve Uğur Okulları’nın başarı odaklı kararlılığıyla sizleri selamlıyoruz. Uğur Okulları’nın 51 yıllık başarı yolculuğunda bizlere eşlik eden, bizlere güvenen, inanan siz velilerimizle yeni eğitim öğretim yılında Sakarya Uğur Okulları Kampüsü olarak buluştuk. Sakarya Uğur Anadolu Lisesine dahil ettiğimiz Sakarya Uğur Fen Lisesi ve Sakarya Uğur Ortaokulu ile eğitim dünyasına özgün bir imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Sakarya Uğur Kampüsü Kurucuları, idarecileri ve öğretmenleri olarak hayata gülümseyen mesleğini ve görevini önemseyen, alanında yetkin ve etkin kadrosuyla gençlerimizi bilimin öngördüğü koşullar içerisinde modern bir donanımla sevgi saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye’sini yaratacak gençlerimizin başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmesi temel ilkemizdir. Sakarya Uğur Kampüsü bu ilke ışığında vizyonunu ve misyonunu belirlerken hiç kuşkusuz eğitim öğretim yolculuğuna sağlam adımlarla devam edecektir.” dedi.
Daha sonra Uğur Okulları Sakarya Kampüsü Yöneticisi Çiğdem Kök, Uğur Okullarının 8 ve 12.sınıf programlarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi; Okul Rehber öğretmeni Erdoğan Çelik’in LGS ve YKS sürecini ve sınav kaygısı ile başa çıkabilme yollarını anlatan sunumu ile toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi