Pandemi nedeniyle değişen yaşam biçimimize dikkat çekmek için düzenlenen “Yeni Dünyada Biz” temalı resim yarışması sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri törenle verilirken, yarışmada ünlü “Çığlık “ tablosuna yeni bir yorum katan 5’inci sınıf öğrencisi Dora Ağırlı birinci oldu.

GENÇ İLETİŞİMCİLER ÇOCUKLARLA BULUŞTU

İletişim Topluluğu üyesi, Basın- Yayın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Medya ve İletişim öğrencileri sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Kitap okumanın önemi, zaman yönetimi ,medya okur yazarlığı gibi konularda bilgi veren gençler, sorular sorarak çocuklara hediyeler verdi.

Üyelerin topladığı kitapların okul kütüphanesine teslim edilmesinin ardından Okul müdürü Mehmet Arlı’nın duygu dolu teşekkür konuşması gençleri hem duygulandırdı hem motive etti. İletişim Topluluğu akademik başkanı Öğr. Gör. Zuhal Erol’un yanı sıra etkinliğe destek veren mentörler, Biçkidere Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz, Küçüçek Mahalle Muhtarı Hasan Köymen, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi Prof. Dr. Sima Nart ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğr. Gör. Gülay Öktem İnce de gençlere duyarlıklarından dolayı teşekkür etti.

Baharda tekrar aynı okulda yeni bir etkinlikte buluşmak üzere söz verildi.

Editör: Haber Merkezi