Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanının Sektör Temsilcilerinden SATSO Meclis Üyesi (CDM Cihan Tesisat Firması sahibi) Doğan Çatalbaş, SATSO 7. Komite Başkanı (Enyeni Enerji Doğalgaz Firması sahibi) Emre Şahin ve (Daikin Sakarya İli Ana Bayii sahibi) Suat Kayaalp’in katılımlarıyla düzenlenen programlar büyük ilgi gördü.
Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanına istihdam oluşturmaya yönelik öğrencilerle biraraya gelen sektör temsilcileri ısıtma, doğalgaz, iklimlendirme ve soğutma alanında sektörün ihtiyacı olan aranan eleman eksikliğinin gün geçtikçe arttığını ve mezun olan öğrencilerimizin branşları dışındaki mesleklere yöneldiğinin tespit edildiğini ifade ederek, düzenlenen kariyer günleri etkinliğinde öğrencilere Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanıyla ilgili iş imkanları hakkında kapsamlı tanıtım yaptılar.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kariyer günleri programlarına katılan iş insanlarına okul müdürü Hasan Bölükbaşı ile Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğretmenleri tarafından teşekkür plaketi verildi.

Editör: Haber Merkezi