Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yüz yüze eğitime kısmi kapanma tedbirleri kapsamında ara verilmesi nedeniyle gerçekleştirilemiyor. Fakat Şehit Ahmet Akyol İlkokulu öğrencileri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini büyük bir coşku ile gerçekleştirmeye başladı. Gerçekleştirilen etkinlikler okulun sosyal medya hesaplarında ve YouTube kanalında yayınlanıyor. Öğrenciler paylaşılan etkinlikleri anlık takip edebiliyor.

Yayınlanan “7 Bölge 7 Yöre Türkiye” videosunda öğrenciler yedi bölge ve yöreye özgü kıyafetlerle mesajlarını paylaşıyor. Bu videoda Sakarya Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın geleneksel Türk halk oyunları kostümleriyle görselleri de yer alıyor.

Maske ve sosyal mesafe kurallarına azami dikkat gösterilerek kayda alınmış diğer videolarda Çiftetelli ve Kırklareli yöresi halk oyunları gösterileri bulunuyor. Sürekli güncellenen sosyal medya hesapları ve YouTube kanalı öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Editör: Haber Merkezi