Sapanca Kırkpınar’da bu yıl 3.’sü düzenlenen Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’nde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Meslek Yüksek Okulu (MYO) Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Nurettin Kartal ve bölüm öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde stant açtı
SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık,“Hem sanayi hem de tarım şehri olan bölgemiz için çalışmalar yapıyoruz. Meslek yüksekokullarımızda var olan peyzaj ve süs bitkiciliği alanları ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli istihdama katkılar sunuyoruz. Festivalin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Bu yıl festivalin üçüncüsünün düzenlendiğini anımsatan Öğr.Gör  Nurettin Kartal, “Festival Koordinatörü Remzi Adıyaman, rektörümüz Mehmet Sarıbıyık ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Her yıl düzenlenen festivalde SUBÜ Sapanca Meslek Yüksekokulumuz olarak üniversitemizi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Pandemi sebebiyle uzaktan eğitim verilse de öğrenciler alanları ile ilgili etkinliklerde yer almaktadır.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi