Covid-19 salgın sürecinde maske üretimi başta olmak üzere yüzey temizleyici, tulum, hijyen standı, ateş ölçer, siperlikli maske vb. ürünleri üreterek toplumsal fayda sağlayan meslek liseleri Millî Eğitim Bakanlığı tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu imzasıyla Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erenler Yunus Çiloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Başarı Belgesi gönderildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, salgın sürecini önleyici çalışmaları nedeniyle meslek liselerimizle büyük gurur duyduklarını belirterek bu süreçte katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, okul ve kurum yöneticilerimize, öğrencilerimize ve hayırseverlerimize teşekkür etti.
Salgın sürecinin kahramanlarından meslek liselerimize Bakanlıktan gönderilen başarı belgelerini İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Adem Doğan takdim etti.

Editör: Haber Merkezi