Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen, Adapazarı Belediyesi ve Agora AVM iş birliği ile yürütülen; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Öğrencimin Kadrajından Salgının Enleri” fotoğraf yarışması başlıyor.

Fotoğraf yarışması ile Adapazarı genelindeki resmi ve özel okullarda öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin fotoğrafla buluşmasını ve yeteneklerinin keşfedilmesi yanında, salgın sürecindeki gözlemlerin ve yaşantı sonuçlarının fotoğraflanarak aktarılmasını sağlayacak eserleri kapsıyor.

Öğrencilerin “kisa.link/ogrenciminkadrajindan” linkinden 16 Nisan’a kadar online başvuru yapacağı yarışmanın sonuçları 23 Nisan 2021’de adapazarimem sayfasından yayınlanacak. Ön elemede ilk 60’a giren eserlerin sergilenmeye hak kazanacağı yarışmanın ödül töreni de 23 Nisan 2021 tarihinde Adapazarı Agora AVM'de yapılacak.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Salgın sürecinin toplumsal yaşamdaki etkisini, bu süreçteki gözlemini ve deneyimini gerçekçi ve özgün bir şekilde harmanlayarak yansıtacak olan öğrencilerimizin destekçiyiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi