Sakarya Uğur Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu Eğitim Kadrosunu tanıttıktan sonra; ‘’1968 yılından bugüne benimsediğimiz global standartlarda başarı odaklı eğitim anlayışı ile dünyanın en önemli eğitim kurumları arasında yer alıyoruz. Türkiye’nin en özgün okulu olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, gençlere kaliteli bir eğitim verirken, sınav döneminde de onlara destek oluyoruz.” Dedi.

Müftüoğlu, “Eğitimin gücüne olan inancımıza bağlı kalarak, büyük bir azim ve kararlılıkla çıktığımız yolda, her zaman velilerimizin desteğiyle başarıya ulaştık. Eğitim sektöründe yeni bir sayfa açtığımız bu dönemde velilerimizden aldığımız güç ve felsefemize olan bağlılığımız ile yeni başarılara imza atacağımızdan eminim.”

“Bire bir iletişime verdiğimiz önem doğrultusunda geliştirdiğimiz kariyer odaklı, kişiye özgü eğitim modeli ile öğrencileri başarılı bir geleceğe hazırlarken, bu uğurda velilerimizin desteği ile hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ Dedi.

Sakarya Uğur Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Çiğdem Kök, 2017-2018 Eğitim Yılı programını anlattı. Ayrıca öğrencilerin başarılarını yüzde 5’ten başlayıp yüzde 100’e varan eğitim burslarıyla ödüllendirdiklerini aktardı. Daha sonra Uğur Okulları Kariyer Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Gülçin Deşiş, Uğur Okullarını anlatan sunumu yaptı. 

Editör: Haber Merkezi