Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa MTTB İl Başkanı Talha İbil ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı. Yeni dönem yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin açıklandığı programda bazı ilçelere de temsilci ataması gerçekleştirildi. Buna göre Adapazarı İlçe Temsilciliğine Muhammet Fışkın, Arifiye İlçe Temsilciliğine Ömer Yılmaz, Hendek İlçe Temsilciliğine ise Aykut Çaçur getirildi.

“BURANIN AİLE OLDUĞUNU UNUTMAYIN”
Programın açılış konuşmasını yapan MTTB Sakarya İl Başkan Vekili Muhammet Fatih Çoban, "Bu programın önemi benim için çok büyük. Çünkü okulumdan mezun olmam sebebiyle Eskimez MTTB'liler arasında yerimi alacak ve bu toplantımızla size veda edeceğim. Salonda bulunan kardeşlerime en önemli tavsiyem buranın bir sivil toplum kuruluşundan öte aile olduğunun bilincine varmaları ve kendilerine bir alan belirleyerek o alanda ailelerine hizmet etmeleridir. Ben, yıllarca sunuculuk yaparak, şiir okuyarak şu an bulunduğum yerden, sahneden bu aileye hizmet etme gayretinde oldum. İl Başkanım başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarıma teşkilatta bulunduğum süre içerisinde yardımlarından ve aile olduklarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Çoban, konuşmasının ardından görevini yeni Başkan Vekili Muhammet Azap’a devretti.

2 YILDA 356 PROGRAM
İl Başkanı Talha İbil ise konuşmasında “Gençlikte köprübaşı olmakla vazifelendirilmiş bir nesil olarak, boş durmayacağız; ‘Bir günü diğerine eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’ini düstur edinerek çalışmalarımızı sürdürecek, geleceğin Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Sorumluluğumuzun farkında olacak, önce Sakarya sonra Türkiye gençliği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bütün uyuyanları uyandırmaya yetecek olan uyanık biz olacağız" ifadelerini kullandı. İbil, MTTB Sakarya olarak 2 yıldan bu yana 356 aktivite ile Sakarya gençliği için çalıştıklarını belirten İbil, İl Başkanlığı olarak çıkardıkları Kıyam Dergisinin Kudüs Özel içeriği ile yakın zamanda 4.sayısını yayınlayacaklarını müjdeledi.

Programın devamında yeni dönem yürütme ve yönetim kurullarının listesi açıklandı. Görev süresi sona eren isimlere İl Başkanı Talha İbil tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Toplantıya katılan üyelere il yürütme kurulu üyeleri tarafından katılım belgeleri takdim edildikten sonra yönetim kurulu üyelerinin çektirdiği hatıra fotoğrafı ile birlikte program son buldu.

Editör: Haber Merkezi