COŞKU VE HÜZÜN BİR ARADA
Özel Şahin Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen görkemli gecede öğrenciler, biribirinden güzel türkü ve şiirleriyle davetlileri zaman zaman duygulandırırken zaman zaman da çoşku dolu anlar yaşattılar. Oditoryumun görkemine büyüleyici bir hava katan sahne ve ışık gösterileri ise unutulmaz bir gece yaşattı. 

GÖNÜLLERE YOLCULUK
Türkülerle, şiirlerle, halk dansları ile gönüllere yolculuk yapan Genç Şahinler izleyenlerden tam not aldı ve ayakta alkışlandı. Okunan şiirlerle uyum içerisinde tasarlanmış olan sahne dekoru ise göz kamaştırdı. Şahinlerin seçtiği şiirler, büyük bir özenle dillerden gönüllere sel oldu aktı. Şiir severler günün yorgunluğunu dinledikleri şiirlerle unutmuş oldular. 

“MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI BİREYLER İSTİYORUZ”
Şiir gecesinin hazırlanması ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Mert Can;  “Okulumuz akademik açıdan ilçemizde ve ilimizde en başarılı okullar arasında yer almaktadır. Eğitimde başarının yanında bizler çocuklarımızın manevi ve kültürel değerleri ile de en iyi şekilde yetişmelerini istiyoruz. Zaten başarının da anahtarı budur. Bizler okulumuzda sadece öğretim yapmıyoruz. Bunun yanı sıra milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven, hayata hazır bireyler yetiştiriyoruz. Bu gecede zaten bütün öğrencilerimiz ne kadar yetenekli olduklarını bir kez daha gösterdiler. Her birini ayrı ayrı kutluyor, emeği geçenlere ve çocuklarımızın bu özel gününe gelerek destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi