Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında okul öğrencilerine yönelik ‘Sağlıklı Dişler, Neşeli Gülüşler’ konulu konferans düzenledi.
Okulun Sağlık, Temizlik, Kan Bağışı, Yeşilay ve Kızılay Kulüplerinin organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte Diş Hekimi Süheyla Eda Bulut öğrencilere ağız ve diş sağlığında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgiler verdi.
Dr. Süheyla Eda Bulut, öğrencilerle karşılıklı sohbet ortamında geçen konferansta “Bir diş hangi kısımlardan oluşur. Dişlerimize neler zarar verir. Diş çürüğü nasıl oluşur. Ağız ve Diş sağlığını korumak için neler yapmalıyız. Diş tedavisi için uygulanan yöntemler” konularında bilgilendirmede bulundu.
Büyük beğeni gören seminer sonunda Diş Hekimi Süheyla Eda Bulut öğrencilere diş macunu dağıttı.
Okul Müdürü Mustafa Bulut bir teşekkür konuşması yaparak, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen kulüp öğretmeni Özlem Kocabaş ve İsa Yılmaz’a çok teşekkür etti. Konferansı veren Diş Hekimi Süheyla Eda Bulut’un babası olan okul müdürü Mustafa Bulut konuşmasında; “Katılan öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir baba olarak çok mutlu ve de gururluyum. Dr hanım benim kızım. Bu günleri gösteren Rabbime hamdolsun. Bu her babaya nasip olmaz. Kendisine seminer için çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Konferans sonunda kulüp öğretmeni Özlem Kocabaş tarafından Diş Hekimi Dr.Süheyla Eda Bulut’a katkılarından dolayı günün anısına hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi