Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurgusu yapılan klibe İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da 'Sevgi Varsa Engel Yok' sözü ile destek verdi.

[[y:aiamRofCNR4]]

Özel eğitim alanındaki başarılı çalışmalarını Serdivan Özel Eğitim Anaokulu Müdürlüğünde de devam ettiren Ahmet Göktaş ve öğretmenler klipte; "Hep Birlikte Büyük Bir Aileyiz. Hayata Engel Tanımıyoruz. Dünya Renklerle Güzel. Bizler Renklerimizin Farkındayız. Farklı Bakma Farkında Ol. Okulda Birlikte, Hayatta Birlikteyiz. Eğitimin Gücüne İnanıyoruz. Hep Birlikte Başarabiliriz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Sizi de Yanımızda Görmek İstiyoruz. Bugün, Yarın Daima...Tüm Gücümüzle Biz Varız! Ya Siz." sözleriyle özel gereksinimli çocuklarımıza ve ailelerine her zaman sizlerin yanındayız mesajı verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş asıl engelin sevgisizlik olduğuna vurgu yaparak eğitim camiası olarak özel gereksinimli tüm bireylerimiz ve onların fedakar ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi