“Online Atölye Çalışmaları” Adapazarı ilçesinde görev yapan öğretmenleri “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği”nde gönüllü olarak çalışan, alanında uzman eğitmenler ile buluşturmakta. Öğretmenlerin akademik ve sosyal başarılarını etkilemeyi, akademik ve sosyal becerilerine daha da katkı sunmayı  içeren  ve  Covid - 19 salgın sürecindeki hafta sonu kısıtlamalarını fırsata çevirmeyi  amaçlayan bu çalışma “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” ile ortaklaşa yürütülüyor.
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Projeler Birimi ve Dijital Yönetim Biriminin birlikte hazırladığı “Online Atölye Çalışmaları” 02 Ocak 2021 tarihinde adapazarimem instagram sayfasında yayınlanmıştır. Atölye çalışmalarında “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” görevlileri, eğitmenlerin atölye çalışmalarının sonunda da katılımcı öğretmenlere sertifika vermektedir. “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” ile iş birliği içinde gerçekleştirilen “Online Atölye Çalışmaları” 7 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

ONLİNE ATÖLYE ÇALIŞMALARI ÖĞRETMENLERİN DEĞİŞİM VE GELİŞİM ZAMANLARI
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Online Atölye Çalışmaları”  nın Adapazarı ilçesi için çok önemli olduğunu, “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” nde alanında uzman eğitmenlerle ortaklaşa yürütülen bir çalışma olduğunu, zorlu salgın sürecinde öğretmenlere  en iyiyi sunmak adına bu çalışmanın planlandığını belirterek, öğretmenlerin akademik ve sosyal becerilerine katkı sağlamayı amaçlayan bu projeye öncülük eden “İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği” görevlilerine destekleri ve katkıları için teşekkür etti. 
Bakırtaş; zorlu salgın sürecinde öğretmenlerin her anlamda fedakarlık gösterdiğini, uzaktan eğitim sürecini çok başarılı bir şekilde yürüttüğünü, planlamalar doğrultusunda yoğun bir şekilde çalıştığını, öğrenciye ulaşabilmek ve öğrencinin ihtiyacına cevap verebilmek adına kendini geliştirmekten kaçınmadığını belirterek, “Öğretmenlere ilgileri doğrultusunda en iyi hizmeti sunabilmek için planlanan bu çalışmalar, öğretmenlerin kendini geliştirebilme ve değişime ayak uydurabilme adına güzel bir fırsattır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi