Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların ana giriş kapılarından lavabolara, kapı kollarından bahçelere kadar öğrencilerin temasta bulunabileceği her alanı steril hale getirdi.

Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pandemi sürecinde gerçekleştirilen sınavlarda düzenli olarak temizlenen okulları yeni eğitim dönemi öncesi de hazır hale getirdi. İlçedeki okulları en ince ayrıntısına kadar dezenfekte eden belediye ekipleri; sınıf, tuvalet, kütüphane ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarını temizledi.

BAŞKAN ALEMDAR ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Yusuf Alemdar, "Öğrencilerimizin daha temiz, daha hijyenik ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmesi için okullardaki tüm kullanım alanlarını dezenfekte ettik. Tek dileğimiz tüm öğrencilerimizin, eğitimcilerimizin ve velilerimizin  sosyal mesafe ve maske kurallarına gereken önemi göstererek, sağlıklı şekilde eğitim öğretim döneminin tamamlanması. Biz onlar için sahada olmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretin döneminde başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi